|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Udblød husblas i koldt vand. Pres vandet ud.
Varm halvdelen af fløden op, til den næsten koger, sammen med
lakridspulver. |
Lad den stå og trække lidt. Tilsæt den
udblødte husblas. Hæld den hakkede hvide chokolade i den lune fløde og tag
den fra varmen. |
Fløden må ikke blive for varm, ca. 40
grader i vandbad. |
Når du hakker chokoladen smelter den hurtigere
selv om fløden er lun. Derved bevarer du chokoladens aromastoffer bedst
muligt. |
Rør til chokoladen er smeltet, og køl den af.
Cremen skal ikke være helt kold. |
Pisk den resterende fløde til stift skum, og
vend den i lidt af gangen i chokolade-lakrids cremen. |
Hæld den i små forme og lad den stå i
køleskabet et par timer. |
|
Tilbehør:
Server cremen til friske eksotiske frugter fks. mango, papaya, ananas
eller pærer og melon. |
|
|
|