Lammeculotte med kanel, ingefær og abrikos |
Ingredienser:
|
Tilberedning: |
4 personer |
Lammeculotterne ridses i tern på fedtsiden, krydres med salt og peber og brunes. Hvidløg pilles, ingefær skrælles, kartofler og løg skrælles og pilles, og det skæres derefter i 5 mm. tykke skiver. Placer skiftevis kartoffel og løg i et stort ildfast fad. Piskefløde og øl hældes over og kanel, abrikos og hvidløg og tynde skiver ingefær ligges på kartofler og løg, hvorefter lammeculotten placeres øverst. |
Tænd ovnen og stil retten ind i 15 min. ved 180 grader. Derefter tages retten ud og hvile i 15 min. Dette gentages 3 gange. Den sidste gang kødet trækker kan kartoflerne bage videre, hvis de ikke er møre. |
Ved anretning: |
Vend lammet med fedtsiden nedad, så er det nemmere at komme til at skære på tværs af kødtrådene. Anret de tynde skiver lam på kartoflerne. |