Tournedos af svinemørbrad
 
Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad ca 400 g
1 pk scliced bacon
1 kilo mindre kartofler (babykartofler)
1 spsk.olie
groft salt og peber
Tilberedning:                                                 
4 personer

Råstegte kartofler:

Skrub kartofler, dup dem tørre og vend dem med olie . Fordel den i et ovnfast fad med bagepapir i bunden.
Drys med groft salt. Steges ved 200 gr i ca 30 - 45 min til de er gyldne og sprøde.
Mørbraden skæres i 8 bøffer.
Trykkes lidt med håndroden og omvikles med en baconskive, der fastholdes med en tandstikker. Husk at fjerne den ved serveringen.
Drys med peber.
Tournedoserne grilles på en varm grilpande i ca 4 minutter på hver side.
Tilbehør:
Coleslaw , Se opskrift andet sted på siden