|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Laksesiden gnubbes med lidt olie og krydres
med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad med lidt vand og hvidvin. |
Halvér en limefrugt og skær den i tynde
skiver, som lægges på laksen. |
Bages ved 180 grader, til den stadig har lidt
farve i midten, |
ca. 20 - 25 minutter. |
Flødespinat: |
Hak løget fint. Smelt smørret i en sauterpande
eller gryde og svits løget heri ved lav varme i et pat minutter, til de er
klare og bløde. |
Skyl imens spinaten grundigt og hak den evt.
groft, afhængigt af spinatbladenes størrelse. Tilsæt til panden sammen med
salt og sauter indtil spinaten falder sammen og væsken er stort set
fordampet. |
Tilsæt fløde, citronsaft og muskatnød og lad
simre 5 - 10 min. Rør fiberhusk ud i flødespinaten, lad det tykne og
server. |
|
Tilbehør:
|
evt. små babykartofter. |
|
|