Farsbrød med oksekød
     
Ingredienser:
750 g magert hakket oksekød
1 dl. rasp
1 1/2 dl oksefond eller vand
2 små æg
1 spsk. tomatpure
1 løg finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. Herbes de provence
5-6 finthakkede soltørrede tomater
1 håndfuld grønne oliven
salt og peber
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Ovenstående æltes sammen og formes til et brød, som lægges i en bradepande. Lufttørret skinke i skiver, eller bacon lægges over farsbrødet.
Ved farsbrødet lægges:
Tomater i både
pebre i passende store stykker
rødløg i både
courgette i blokke

hele hvidløgsfed efter smag

et par store kogte kartofler i både
dryppes med lidt olie og balsamico, krydr grøntsagerne med oregano, salt og peber.
Fadet sættes i en 180 grader varm ovn i ca. 1 1/2 time
Tilbehør:  
Tzatziki, se tilbehør