Rabarber-jordbær trifli med vaniljecreme
     
Ingredienser:
400g rabarber, rensede
ca. 100 g rørsukker
300 g jordbær
100 g makroner
Vaniljecreme:
3 dl piskefløde
2 spsk. flormelis
korn fra en halv vaniljestang
Til pynt:
et par makroner
frisk mynte
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
1. Tænd ovnen på 125 grader. Skær rabarber i 3 cm lange stykker. Bland dem med sukker i et ovnfad, og bag dem møre i ovnen i ca. 15 min. Afkøl helt.
2. Rens jordbær, og skær i små stykker.

3. Pisk fløde sammen med flormelis og vaniljekorn.

4. Anret triflien direkte i 4-6 høje glas: Knus makronerne, og fordel halvdelen af dem i glassene. Top med et lag bagte rabarber og et lag jordbær. Læg vaniljecreme over. Gentag med at lægge endnu et lag makroner, rabarber og jordbær. Slut af med creme. Pynt med makron og mynteblade.