Æggekage med bacon, purløg og tomater
     
Ingredienser:
125 g bacon i skiver
8 æg
2 tsk. Maizena majsstivelse
1 1/2 dl. sødmælk
1 tsk. salt
peber
3 tomater
2 spsk. frisk purløg
 
 
 
Tilberedning:                                                       
2 personer
Steg baconen sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Pisk æggene sammen. Udrør maizena i mælken og tilsæt æggene sammen med salt og peber. Pisk det let sammen.

Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden. Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme. Løft af og til op i æggemassen med en med en paletkniv af træ.

Skær tomaterne i skiver og fordel dem over æggekagen sammen med sprødstegt bacon og klippet purløg.
 
Tilbehør:  
Rugbrød
 
Opskrift fra Alletiders Kogebog