Min mors Brunsviger 
Dette er ikke sundt, men for at finde ud af den, var jeg nød til at nedskrive den på denne måde, til fri afbenyttelse. 
     
Ingredienser:
Til en hel plade, passende til en alm. ovn 
500 gr. mel
200 gr. smør eller margarine
50 gr. sukker
50 gr gær
2 æg
2 dl mælk
Fyld:  Remonce 
200 gr. smør/margarine, 
300 gr. Brun Farin
2 spsk. kanel
2-3 spsk. Sirup
Ekstra Fyld
Sirup 
Brun Farin 

Her formet som kagekone

 
Tilberedning:                                    
2-18 personer
Mælk lunes og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med. De andre ingredienser æltes i, til en ensartet dej.
Dejen lægges i en smurt bradepande og trykkes ud.
Remoncen røres sammen og smøres ud over dejen. 
Stilles lunt og hæver i 15 min. 
Inden bradepanden sættes i en forvarmet ovn, (225 gr) drysses lidt Brun Farin hen over.  Sættes i midterste rille.
Efter ca. 7 min. i ovnen laves "bløde" huller i dejen, så remoncen kan løber derhen. Drys evt. lidt ekstra farin og sirup i hullerne.
Herefter skal Brunsvigeren bages færdig. Ca. 8 minutter. 
Pas selv på kalorierne !