|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Opvarm
en gryde med smør og steg løgene ved middel varme så de bliver let
gennemsigtige uden at tage farve. Drys mel over løgene, tilsæt hvidvin og
lad det bruse af. Tilsæt grønsagsbouillion og bring suppen i kog. Tilsæt
laurbærblad, timianstilke, salt og peber og lad suppen småkoge i 30 min.
|
Gratinerede ostebrød: Tænd ovnen på ca. 250
grader, så grillfunktionen aktiveres. Skær flutet i skiver og læg skiverne
på en plade med bagepapir. Drys dem over med revet ost og sæt dem øverst i
ovnen i 4-5 min., til osten er smeltet og let gylden. |
Fjern laurbærbladet og timiankviste fra
suppen og smag til med salt og peber. Server med de gratinerede ostebrød. |
|
Tilbehør:
|
Gratinerede ostebrød
|
|
|