|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Vask og forbered hvidkålen, gulerødderne,
peberfrugten og forårsløgene. Rør mayonnaisen med vineddiken og vend
grøntsagerne grundigt sammen med dressingen. Smag til med salt og peber. |
Rør tomatpuréen med honning og cayennepeber.
Spæd med eddike og vand. |
Skær kyllingefileterne ud i smalle stykker,
ca. 2 cm tykke. Hæld mælken i en skål og raspen på en tallerken. Vend
kyllingestykkerne først i mælk og dernæst i rasp. Steg dem gyldenbrune på
alle sider i olien på en pande. Hæld ikke al olien på panden fra start,
men dryp løbende lidt mere olie på. Krydr kyllinge-nuggets med salt og
peber og server dem med sursød sovs, kogte ris og coleslaw. |
|
Tilbehør:
|
kogte ris |
|
|