Tilberedning:
|
|
Tænd ovnen på grillprogram. |
Skyl jomfruhummerhalerne i koldt vand. |
Læg dem flade på et skærebræt og klip skjoldet
op i hver side fra den tykke ende og ned mod halen og fjern skjoldet. |
Skær et snit ned langs ryggen med en skarp
kniv og fjern tarmen. Vend jomfruhummerhalerne i olie og salt. Læg
jomfruhummerhalerne på en bageplade med bagepapir og grill dem i ovnen i
3-5 minutter. |
Servér de grillede jomfruhummerhaler med
køligt kryddersmør |
|
Kryddersmør: |
1 fed hvidløg |
2 spsk persille |
75 g smør, stuetemperatur |
1 tsk tørrede chiliflager |
Pil hvidløget og hak det fint med persille.
Kom smørret i en skål og rør det med hvidløg, persille og chiliflager. Læg
smørret på et stykke husholdningsfilm, rul det til en pølse og læg det på
køl til servering. |
|
Tilbehør:
|
Flutes og kryddersmør |
|
|