|
Tilberedning:
|
4 personer
|
1. Bland ingefær, hvidløg, tomater og youghurt sammen
og blend det til en glat konsistens. Rør krydderierne, yoghurt og 1 tsk. salt i. |
2. Opvarm olien i en non-stick gryde. Tilsæt
sennepsfrø og kog indtil de er poppet. Tilsæt laurbærblad, løg og grøn
chili og kog, under omrøring og ved en moderat varme, i 6-8 minutter
indtil løgene er godt brunet. |
3. Tilsæt de tomatblandingen og kog ved
høj varme, under konstant omrøring, indtil blandingen kommer i kog og det
meste af den overskydende væske i gryden er fordampet. Fortsæt med hyppig
omrøring indtil blandingen udgiver olie. |
4. Tilsæt kyllingestykkerne og vend dem i
blandingen i
nogle minutter. Tilsæt så meget vand at det kommer halvvejs op af
kyllingen. Bring i kog igen og kog i syv minutter. |
5. Øg varmen og lad saucen koge
yderligere fem minutter hvorved saucen vil reducere til en dejlig cremet
konsistens. Check et stykke kylling ved at skære det igennem, det bør ikke
være pink i midten. Juster konsistensen af sovsen ved at tilsætte en smule
vand eller reducere det lidt længere, som du foretrækker. |
6. Smag og juster krydderierne til din smag,
tilføj masser af sort peber og lidt citronsaft, hvis din sovs ikke er
stærk nok. Rør hakket koriander i og server. |
|
Tilbehør:
|
Nanbrød og Raita (se tilbehør) |
|
Brug en bred gryde eller wok |