Anne Dortes nødderoulade med mocca-chokoladecreme |
Ingredienser:
|
Heldigvis ikke noget billede.
Tror den feder. |
Tilberedning: |
? personer |
Start med fyldet. |
Smelt chokoladen i fløden sammen med kaffepulver (må ikke koge). |
Afkøles og stilles i køleskab i 2-3 timer eller natten over. |
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend kartoffelmel, nødder og bagepulver forsigtigt i. |
Hældes i en form lavet af bagepapir (25 cm. x 40 cm) som er penslet med smeltet smør. |
Bages ved 200 grader i 8-10 min. |
Når den er bagt vendes dejen ud på et stykke sukkerstrøet papir og dækkes med et fugtigt viskestykke til den er afkølet. |
Fyldet piskes til ”skum” og smøres ud på hele rouladen og rulles sammen på den lange led. |
Velbekomme ! |