Anne Dortes nødderoulade med mocca-chokoladecreme
     
Ingredienser:
Dej: 
100 gr. malede hasselnødder (Farven bestemmer du selv) 
2  spsk. kartoffelmel

1½ tsk. bagepulver

3 æg
150 gr. sukker.
Fyld:
2½ dl. Piskefløde,
100 gr. mørk chokolade 
1 spsk. pulverkaffe.
Heldigvis ikke noget billede.

Tror den feder. 

 
Tilberedning:                                              
? personer
Start med fyldet.

Smelt chokoladen i fløden sammen med kaffepulver (må ikke koge).

Afkøles og stilles i køleskab i 2-3 timer eller natten over.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend kartoffelmel, nødder og bagepulver forsigtigt i.
Hældes i en form lavet af bagepapir (25 cm. x 40 cm) som er penslet med smeltet smør.
Bages ved 200 grader i 8-10 min.
Når den er bagt vendes dejen ud på et stykke sukkerstrøet papir og dækkes med et fugtigt viskestykke til den er afkølet.

Fyldet piskes til ”skum” og smøres ud på hele rouladen og rulles sammen på den lange led.

Velbekomme !