Spaghetti bolognese
     
Ingredienser:
2 hakkede løg
1 revet gulerod
2-3 fed knust hvidløg
1 spsk. olivenolie
300-400 g hakket oksekød
1 dåse cherrytomater
ca. 2 dl oksebouillon
1 lille dåse koncentreret tomatpuré, 70 g
2 kviste timian (1 tsk. tørret)
5 kviste frisk oregano (1 1/2 tsk. tørret)
Salt og peber
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Svits løg, gulerødder og hvidløg i olie i en wok/gryde et par minutter.
Tilsæt kødet og rør, til det har delt sig.

Tilsæt cherrytomater, bouillon og koncentreret tomatpuré.

Tilsæt timian, oregano, salt og peber.
Lad sovsen simre med låg i ca. 20 min. og smag til. Tag låget af gryden og lad sovsen koge lidt ind, hvis den virker vandet.
Kog spaghettien og lad den dryppe af og hæld og hæld sovsen over.
Tilbehør:  
Spaghetti, lyst brød, friskrevet parmasanost og grøn salat.