Tilberedning:
|
4 personer
|
|
Fyld: |
Skær det groveste grønne af porren og skær den
i tynde skiver, squash skylles og skæres i små terninger,
blegsellerien skæres i smalle strimler, peberfrugten skæres i strimler.
|
Svits grøntsagerne gyldne i smørret på en
pande og lad dem snurre 5-6 min og drys med salt og peber, tag
grøntsagerne af panden og hold dem varme, hak persillen |
|
Omeletten: |
Pisk æg, vand og salt let sammen, smelt
smørret gyldent på en pande, hæld æggemassen på, flyt i starten rundt på
æggemassen med en træspartel, men hold op når æggemassen begynder at
stivne i bunden, lad omeletten næsten stivne ved svag varme, den skal hæve
og være stivnet i bunden men blød og fugtig på overfladen. Løsn omeletten
med en paletkniv og lemp den over på et varmt fad, læg fyldet på den ene
halvdel og fold den anden halvdel over, drys med persille og servér. |
|
Alternativt: |
Brug ærter og gulerødder og skinkestrimler som
på billedet. |
|
Tilbehør:
|
|
|
|