Entrecote (Rib-eye) med det hele
 
Ingredienser:
4 entrecote (Rib-eye) bøffer af passende størrelse.
2 avocado
4 fed hvidløg
1 løg
citronsaft
salt og peber
Grovfritter: 
Ca. 800 gr skrællede bagekartofler, 
2-3 spsk. olie, 
1/2 tsk. paprika, salt
Salat:
Icebergsalat i strimler
Majs fra dåse
Ærter, optøede 
Rosiner
Ananas i tern, frisk eller fra dåse 
Courtoner
Tomater i små både.
Syltede hvidløg
Hvid dressing
Feta-ost i tern
Tilberedning:                                                 
4 personer
Avocadoerne flækkes, stenene fjernes og massen tages ud af skallen.
Den moses ned i en skål og citronsaft tilsættes for at avocadomosen ikke skal blive brun.
Hvidløg pilles og hakkes meget fint, eller presses ned i mosen. Løget pilles og hakkes ligeledes meget fint og blandes ligeledes i mosen. Røres indtil den har en lind konsistens.
Bøfferne krydres med peber og steges på en varm pande. Først på den ene side ved høj varme hvorefter der skrues ned og der steges indtil blodet pibler frem. Derefter gøres kunststykket efter på/med den anden side. Lad bøffen trækker 5-10 inder servering. Så der den pænt rosa inden i. 
Grovfritter
Opvarm ovnen til 225°. Skær kartoflerne i grove stave og læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir. 
Vend dem med olie og paprika. 
Sæt bradepanden i den varme ovn, til de er møre og sprøde (ca. 25-35 min. 
Vend kartoflerne undervejs og krydr med salt, når de begynder at tage farve. 
 
Ved serveringen placeres en klump avocadomos på toppen af bøffen der pyntes med et tynd tomatbåd samt et stilk grønt En skål salat med ingredienser fra listen vil pynte rettenl
Tilbehør:
Denne ret kan godt spises til en rigtig god flaske rødvin