Tilberedning:
|
4 personer |
Avocadoerne flækkes, stenene fjernes og
massen tages ud af skallen.
|
Den moses ned i en skål og citronsaft
tilsættes for at avocadomosen ikke skal blive brun.
|
Hvidløg pilles og hakkes
meget fint, eller presses ned i mosen. Løget pilles og hakkes ligeledes
meget fint og blandes ligeledes i mosen. Røres indtil den har en lind
konsistens. |
Bøfferne krydres med
peber og steges på en varm pande. Først på den ene side ved høj
varme hvorefter der skrues ned og der steges indtil blodet pibler frem.
Derefter gøres kunststykket efter på/med den anden side. Lad bøffen
trækker 5-10 inder servering. Så der den pænt rosa inden i. |
Grovfritter |
Opvarm
ovnen til
225°. Skær kartoflerne i grove stave og læg dem i
en bradepande beklædt med bagepapir. |
Vend dem
med olie og paprika. |
Sæt
bradepanden i den varme ovn, til de er møre og sprøde (ca. 25-35 min. |
Vend
kartoflerne undervejs og krydr med salt, når de begynder at tage
farve. |
|
Ved serveringen placeres en
klump avocadomos på toppen af bøffen der pyntes med et tynd
tomatbåd samt et stilk grønt En skål salat med ingredienser fra
listen vil pynte rettenl |
Tilbehør: |
Denne ret kan godt spises til
en rigtig god flaske rødvin |