Tilberedning:
|
4 personer |
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.
Bland majsstivelse, salt og "5 krydderier" i en plasticpose og kom kødet
i. Ryst grundigt. |
Rør ingredienserne til bouillonblandingen sammen.
|
Varm ca. 1 dl olie op i en gryde eller wok. Ryst overflødig
majsstivelse af kødet og steg det ad 3 omgange.
|
Læg det på fedtsugende papir.
|
Kasser det meste af olien og tilsæt chili,
hvidløg, ingefær og forårsløg. Steg 1-2 min. og kom
bouillonblandingen i.
|
Jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt
vand, kog godt igennem og kom kyllingekødet i. Varm op |
OBS Pas på med de små
Piri-Piri. De er stærke og kan dermed ødelægge smagsoplevelsen. Vi
bruger 1-2 stk., og det er stærkt nok |
Tilbehør: |
Serveres med ris og evt. flutes
til. |
|