Stjerneskud
     
Ingredienser:
8 rødspættefileter
1 dl hvidvin
salt og nogle peberkorn
4 skiver franskbrød
1 æg
rasp
8 hvide asparges
3 spsk. soltørrede tomater
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. creme fraiche
4 salatblade
150g rejer
dild til pynt
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Kom vin og ca. 4 dl vand i en gryde med peberkorn og salt og lad det koge op.
Rul 4 fileter sammen og læg dem forsigtigt i vandet. Lad simre i 1 minut under låg. Tag gryden fra varmen og lad stå med låg på.
Steg brødskiverne sprøde i smør på en stor teflonpande. Tag op.
Vend 4 fiskefileter i æg og rasp med salt og steg dem sprøde i smør på panden. Skræl asparges fra hoved til fod og knæk den nederste del fra. Kog møre i letsaltet vand i 6 - 8 min., afdryp.
Mos eller hak de soltørrede tomater, vend med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt. Læg salatblade på ristet franskbrød. Anret med asparges, rejer og dressing.
Pynt med dild.

 

 
Tilbehør:  
flütes og 1 glas køligt hvidvin