|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Kom vin og ca. 4 dl vand i en gryde med
peberkorn og salt og lad det koge op. |
Rul 4 fileter sammen og læg dem forsigtigt i
vandet. Lad simre i 1 minut under låg. Tag gryden fra varmen og lad stå
med låg på. |
Steg brødskiverne sprøde i smør på en stor
teflonpande. Tag op. |
Vend 4 fiskefileter i æg og rasp med salt og
steg dem sprøde i smør på panden. Skræl asparges fra hoved til fod og knæk
den nederste del fra. Kog møre i letsaltet vand i 6 - 8 min., afdryp. |
Mos eller hak de soltørrede tomater, vend med
mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt. Læg salatblade på ristet
franskbrød. Anret med asparges, rejer og dressing. |
Pynt med dild. |
|
|
Tilbehør:
|
flütes og 1 glas køligt hvidvin |
|
|