Sejfileter  med sursød sauce og sprøde grønsager
     
Ingredienser:
250 g sejfileter
salt og peber
citronsaft
Sursød sauce:
40 g ingefær
2 tsk. tomatpuré
1/2 dl sukker
1/2 dl eddike
21/2 dl fiskefond
ca. 2 tsk. majsstivelse
3-4 skiver ananas
120 g babymajs
120 g sukkerærter
 
 
Tilberedning:                                                       
2 personer
Krydr fileterne med salt og peber og læg dem i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft og dæk med staniol. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Riv ingefæren og pres saften fra. Bring ingefærsaft, tomatpuré, sukker, eddike og fiskefond i kog under omrøring. Jævn sovsen med majsstivelse rørt ud i koldt vand og tilsat ananas i tern, samt babymajs i lidt mindre stykker. Kog det hele i 4 minutter ved midelvarme. Kom snittede sukkerærter ved og kog endnu 2 minutter. Smag saucen til med sukker, eddike, salt og peber. Hæld saucen over fisken, drys evt. med koriander.

 
Tilbehør:  
Ris