|
Stegetid: Ca. 1 time ved 200 gr. C,
varmluft |
|
Tilberedning:
|
4 personer
|
|
Løgkompot: Kom rødløg, sukker og balsamicoeddike i en gryde og kog
det ved kraftig varme i ca. 5 min. eller til kompotten er som sirup - rør
af og til. Smag kompotten til. |
Skræl imens selleri og skær halvdelen i små tern. Skær kødet i små
strimler og læg dem i ovnens bradepande på bagepapir. Steg dem midt i
ovnen i ca. 15 min. |
|
Tilsæt selleriternene og steg dem med i ca. 40 min. Vend rundt i kød og
selleritern et par gange undervejs. Lad de sprøde og gyldne tern og
strimler dryppe af på fedtsugende papir og vend dem med persille, salt og
peber. |
|
Skær kartoflerne og resten af sellerien i grove stykker. Kom grønsagerne i
en gryde med kogende vand og damp dem ved jævn varme og under låg i ca. 20
min. Tag 2 dl kogevand fra og hæld resten af vandet fra grønsagerne. Mos
grønsagerne med fx en kartoffelstøder og rør det varme kogevand, cremefraiche,
salt og peber i. Smag mosen til. |
Anret den varme mos med de sprøde tern på toppen. Server lun løgkompot
til. |
|
|
|
Tilbehør:
|
|
|
|