Vildtgryde
     
Ingredienser:

400 g Vildtkød/oksebov i tern

3 gulerødder

1 løg

250 g champignon

150 g bacon i tern

150 g cocktailpølser

2 dl rødvin

1 dl fond eller bouillon

2 dl piskefløde

1-2 spsk. bærgele

 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
De skrællede gulerødder skæres i tern og svitses i lidt smør sammen med bacon og det hakkede løg samt de rensede champignon.
Lad det stege under omrøring i nogle minutter.

Vildtkødet i tern brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rødvin ved kødet og tilsæt de blandede svitsede grønsager og bacon.

Tilsæt fløden og lad det småkoge i ca. 45-50 min.
Tilsæt cocktailpølsene og smag evt. til med lidt gelé.
 
Tilbehør:  
Serveres med små smørstegte kartofler og en let Waldorff salat eller med kartoffelmos