Thai Andebryst
     
Ingredienser:
1  Berberiandebryst
1/2 dl. Soya Sauce
1 tsk. Hakkede korianderblade
3 fed presset hvidløg
2 tsk. Chili sauce
2 spsk. A Taste of Thai Red Curry Base

1 ds. A Taste of Thai Lite Coconut Milk

1 1/2 dl. Kyllingefond
225 gr. frisk spinat
A Taste of Thai Jasmine Rice
 
 
 
 
 
Tilberedning:                                                       
2 personer
Bland soya sauce, korianderblade, hvidløg, og chillisauce til en marinade.
Rids skindsiden af andebrystet. og læg det med skindsiden nedad i marinaden.
Lad det trække i mindst 1 time i køleskab.
Opvarm en stor sauterpande med lidt fedtstof.
Læg andebrystet med skindsiden nedad og steg det ca. 6-8 min. hvorefter det vendes og steges ca. 6 -8 min.
Tag kødet af panden og pak det ind i folie og lad det trække ca. 8- 10 min.
Hæld det overskydende fedt fra, og opvarm panden igen.
Tilsæt Red Curry Base og sauter j 1 -2 min. Tilsæt Lite Coconut Milk og kyllingefond.
Kog saucen ned til halvdelen. Tilsæt den overskydende andebryst-marinade, og lad det simre i yderligere 5 min.
Læg andebrystet i saucen. Tilsæt spinat og omrør til den er mør.
Tag andebrystet op og skær det i skiver.

Fordel spinaten på tallerkener og Iæg andebrystskiverne ovenpå.

 
Tilbehør:  
Jasmin Ris.