|
Tilberedning:
|
2 personer
|
Bland soya sauce,
korianderblade, hvidløg, og chillisauce til en marinade. |
Rids skindsiden af
andebrystet. og læg det med skindsiden nedad i marinaden. |
Lad det trække i mindst 1
time i køleskab. |
Opvarm en stor sauterpande
med lidt fedtstof. |
Læg andebrystet med
skindsiden nedad og steg det ca. 6-8 min. hvorefter det vendes og steges
ca. 6 -8 min. |
Tag kødet af panden og pak
det ind i folie og lad det trække ca. 8- 10 min. |
Hæld det overskydende fedt
fra, og opvarm panden igen. |
Tilsæt Red Curry Base og
sauter j 1 -2 min. Tilsæt Lite Coconut Milk og kyllingefond.
|
Kog saucen ned til
halvdelen. Tilsæt den overskydende andebryst-marinade, og lad det simre i
yderligere 5 min. |
Læg andebrystet i saucen.
Tilsæt spinat og omrør til den er mør. |
Tag andebrystet op og skær
det i skiver. |
Fordel spinaten på
tallerkener og Iæg andebrystskiverne ovenpå. |
|
Tilbehør:
|
Jasmin Ris.
|
|
|