Krydret æblesalat til marinerede sild
     
Ingredienser:
3 uskrællede æbler f.eks Ingrid Marie (ca. 325 g)
450 gr Karoline Fromage Kvark 0,5%
4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
1 finthakket rødløg (ca.50 g)
1 tsk ostindisk karry
3 spsk finthakket sød mango chutney
3/4 tsk groft salt
Pynt
Rødløg i ringe og purløg
 
 
 
 
Tilberedning:                                                       
8 personer
Karry og mangochutny vendes i kvarken.
Vask og tør æblerne. Del dem i kvarte og fjern kernehus, stik og blomst.
Skær de kvarte æbler i halve og derefteri tynde skiver på tværs.
Vend straks æblerne og Fromage Kvark sammen
Tilsæt de øvrige ingredienser og stil æblesalaten tildækket i køleskabet  i mindst 1 time.

Smag til med salt.

 
Tilbehør : 
Ved serveringen: Pynt med rødløg og purløg og server ristet rugbrød og smør ved siden af.
Drikkevarer: 
Øl  eller kølig hvidvin - Pinot Gris fra Alsace