Græske frikadeller
     
Ingredienser:
500 gr hakket kalv og flæsk
1 løg
2 skiver hvidt brød uden skorpe
1/2 courgette
2 æg
1/2 bdt. mynte
2 fed hvidløg
100 gr fetaost
1 spsk frisk timian
salt og peber
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Kom brødet i en lille skål med lidt vand
Vask courgetten og riv den på et groft rivejern
Skræl løg og hvidløg og hak det fint. Skær fetaen i små tern.
Kom kødet i en skål og rør det med lidt salt. Tag det våde brød op af vandet og bland det sammen med kødet.
Kom resten af ingredienserne i kødet og rør godt. Smag til med salt og peber
Lad farsen trække koldt.l

Form farsen til små kugler med en spiseske og steg dem på en varm pande med lidt olie.

 
Tilbehør:  
Server de færdige frikadeller med tzatziki og ovnstegte kartofler.