Omøgryde |
Ingredienser:
|
||||||||||||||
Tilberedning: |
4 personer |
Mørbraden pudses fri for sener og hinder. På skrå udskæres der bøffer af ca. 1-2 cm´s tykkelse, der bankes flade med håndroden. Beregn 5-6 stk. pr. person. |
Rengør svampene, og skyl dem
godt under koldt vand. Del dem i halve eller kvarte. |
Pil og hak løgene. |
Bøfferne vendes i mel og steges på begge sider i en gryde. Tag dem op og svits herefter de hakkede løg i gryden. Bøfferne krydres med salt og peber og holdes varme. |
Tilsæt paprika, tomater, tomatpuré, og boullion, og lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 15 min. |
Skær baconen i små tern og
rist dem på en tør pande, tilsæt cocktailpølserne og lad dem stege med kort. Tag pølser og bacon af panden og rist champignoner. |
Kom mørbradbøfferne, bacon, pølser, champignon og fløde i gryden og lad retten småkoge yderligere nogle minutter. Smag til med salt og peber. |
Der kan tilsættes yderlig fløde hvis der ønskes mere sauce. |
Retten jævnes evt. med maizena. |
Tilbehør: |
Pomfrits eller løse ris |