Nicoisefad med hvidløgscreme
     
Ingredienser:
2 æg,
200 gr fine grønne bønner,
100 gr radiser,
50 gr udstenede oliven,
citron
saft.
Hvidløgscreme:
50 g mayonnaise,
cayennepeber
250 g groftrevet agurk
'/2 tsk. salt,
1 fed presset hvidløg,
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Kog æggene 8-9 min og pil dem.
Nip bønnerne og kog dem 2-3 min. i letsaltet vand. Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem med koldt vand, så de ikke mister deres flotte grønne farve.
Skær radiseme i skiver. Bland bønner, radiser og oliven i en skål og dryp lidt citronsaft over.
Pyntes med æggene skåret i kvarter.
Bland den revne agurk med salt og lad det trække en god halv times tid.
 Tryk så meget væde af agurken som muligt og bland den med hvidløg og mayonnaise.  

Smag til med salt og cayennepeber

 
Tilbehør:  
Flutes