Chilisild
     
Ingredienser:
15 friske sildefileter
2 dl rugmel
Fedtstof til stegning
Dressing:
3 store hakkede og røgede Chipotle-chili pebre.
1 spsk. Vindaloo Curry Pasta
10 spsk sukker .
4 dl tomatketchup
3 dl olivenolie
5 spsk. lagereddike
1 spsk. mørk balsamico eddike
4 hakkede løg
Salt og peber
 
 
 
Tilberedning:                                                       
6-8 personer
Skyl sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
Vend stykkerne i rugmel, og steg dem på panden i masser af fedtstof
Afkøl sildestykkerne.
Hak de røgede pebre fint, og bland dem med karrypasta, ketchup, olie, eddike og sukker.
Smag evt. til med salt og peber.

Tilsæt masser af hakkede løg.

Læg de kolde sild og dressingen lagvis i en glaskrukke, og lad lad det hele trække et døgn

 
Tilbehør:  
Hertil anbefales Bøndums Snaps, groft rugbrød og fedt.
 
Fra bladet velkommen og velbekomme