|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Giv sildefileterne et lille snit på skindsiden
på tværs af fileterne, så de er lette at folde sammen. |
Smør kødsiden med ca. 1 spsk. sennep pr filet
og krydr med rigeligt salt og peber. |
Læg dilden på en ene halvdel af fileterne og
fold dem sammen, så kødsiden vender indad. |
Vend fileterne i havregryn, og steg dem
gyldne i fedtstof Læg fileterne i et fad og fordel løgringene over.
|
Hæld eddike laurbærblade og peberkorn i
en gryde. og bring det i kog |
Bland derefter sukkeret i. Rør indtil
sukkeret er opløst Lad det hele simre et par minutter og tag gryden af
blusset. Hæld eddikelagen over sildene. |
|
Tilbehør:
|
Groft brød med fedt,.. |
Hertil anbefales AALBORG DILD Aquavit. |
|
Fra bladet Velkommen og velbekomme |