Sennepspanerede svinekoteletter med nye kartofler og ærter
     
Ingredienser:
1 kg kartofler
4 svinekoteletter med ben
Salt og peber
4 spsk. Dijonsennep
3 dl rasp
fedtstof
 
2 dl kaffefløde med hvedemeJ ~" ,- A'  
kulør
4 dl grønne ærter
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Drys koteletterne med salt og peber, og smør sennep på den ene side af koteletten.
Vend siden med sennep ned i raspen og smør den anden side. Denne side vendes også ned i raspen.
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand
Steg koteletterne sprøde og gennemstegte, - alt ca.12 minutter.

Tag op og kom 1 dl vand samt piskefløde på.panden, og lad simre under omrørlng I nogle mlnutter.

Smag til med salt og peber, og juster farven med kulør.
Ærterne har fået et "opkog" ved at de henstår i en skål hvor der er hældt kogende vand over.
Lidt længere tid hvis der er brugt frosne ærter. .
Tilbehør: