Krydret pølsegryde
     
Ingredienser:
400 gr fedtfattige krydrede pølser, f.eks kålpølser
1-2 hakkede løg
2 hakkede fed hvidløg
1 tsk olie til stegning
1 ds. cherrytomater tomater,
1-2 spsk tomatkoncentrat
1spsk. sennep

2 tsk oregano

salt, peber,
hakket persille,
2 dl fuldkornspasta
 
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Skær pølserne i skiver.
Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt pølserne.
Kom cherry-tomaterne, tomatkoncentrat, sennep og oregano i og lad retten små simre i ca. 10 min.
Smag den til med salt og peber og drys med hakket persille

Kog pastaen som angivet på pakken så begge dele er klar samtidig

 
Tilbehør:  
f.eks Appelsinkålsalat , dog uden tyttebær.