Urtekrydret hamburgryg i ovn
     
Ingredienser:
400 gr hamburgerryg(Filet) skåret i tynde skiver.
Fyld:
3 spsk. Dijon sennep
3-4 spsk. hakket persille,

ca. 1 spsk. klippet estragon.

Desuden:
10-12 mellemstore kartofler i tynde skiver,
1 tsk. olie,
1 snittet porre,
salt, peber,

2 dl mælk

2 dl revet ost (maks. 20 %),
4-5 store tomater i tykke skiver
Friske krydderurter til pynt.
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer

Fordel halvdelen af kartoffelskiverne  i et smurt, ovnfast fad.

Fordel den snittede porre over og drys med salt og peber samt halvdelen af osten.
Dæk med resten af kartoflerne, dryp med olien og hæld mælken hen over.
Sæt fadet i en 220° varm ovn i 20-25 min.

 Læg hamburgryg-skiverne sammen to og to med fyldet imellem. Anret til sidst disse på den stegte kartoffelbund sammen med tomatskiverne over.

Drys med resten af osten og steg yderligere i ca. 15 min. til kartoflerne er helt møre og overfladen gylden.

Pynt retten med friske krydderurter.
Tilbehør: