Tilberedning:
|
4 personer |
Snit rødkåIen fint og rør de øvrige
ingredienser sammen til dressing. |
Smag dressingen til og
vend den med rødkålen. Lad salaten stå koldt og trække. |
Skræl æblerne og fjern
kernehuset. Skær dem i både og kog dem møre i 3 spsk vand. Smag til
med lidt sukker og peberrod. |
Kog kartoflerne og pild dem . |
Lav snit i skindet på
andebrysterne og brun skindsiden på en tør pande. |
Vend dem og brun
kødsiden lidt. Drys skinsiden med salt og peber og læg dem i et fad
.Hæld rødvinen ved. Lad brysterne simre færdig i ovnen ved 200 grader
i ca. 18 min. |
Skum skyen for fedt og jævn med
maizenamel. |
|
Tilbehør: |
Server andebrysterne i skiver
med rødvinssky, rødkålsalat, æblemos og kartofler. |
|