Kylling a la king
     
Ingredienser:
500 gr frosset kyllingebryst
4 dl grønsagsbouillon
2 løg
1 rød peber
250 gr champignon
2 spsk majsstivelse
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
ca. 1 spsk tør sherry
 
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Løgene skæres i terninger. Peberen i strimler og de rengjorte champinon i skiver.
 Kyllingebrystet optøs og kødet skæres fri for ben og skind. Kan undgås ved brug af kyllingefiletter
Koges i 5-6 min i grønsagsbouillion
Grønsagerne kommes i gryden oven på kyllingebrysterne og koges 7-8 min, til de lige netop er møre.
Kyllingebrysterne tages op og skæres i terninger
Grønsagssaucen jævnes med majsstivelse og smages til med salt og peber og sherry.
Kyllingestykkerne kommes tilbage i saucen og varmes igennem.
 
Tilbehør:  
Løse ris.