Karrysild med selleri og æble
     
Ingredienser:
300 gr skrællet knoldselleri
2 dl fromage frais,
1 spsk. mayonnaise
1-3 tsk. karry (afhængig af hvor stærk den er),
1 spsk. sildelage
1/2 tsk salt,
250 gr marinerede sild uden lage
1 rødt æble i små tern
1 hakket rødløg
evt. 1/2 - 1 tsk frisk citronsaft.
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Skræl og skær sellerien i små tern, 1 x 1 cm, og kog dem i letsaltet vand i. 3-4 min.
Der skal være lidt bid i dem.

Lad dem køle af under koldt vand og dryppe af i en sigte.

Pisk fromage frais, mayonnaise, karry, sildelage og salt sammen i en skål.
Skær silden i mundrette stykker.
Vend selleri, sild, ælber og løg i karrydressingen.
Smag evt. til med salt og frisk citronsaft.
 
Tilbehør:  

Rugbrød med evt. fedt.  Og en snaps