|
Tilberedning:
|
2 personer
|
Smørret røres blødt og
smages til med wasabi. |
Wasabi er stærkt så pas
på. Stilles koldt . |
Rens kyllingelårene og
skær evt rygstykket af. |
Pensl dem med citronsaft
og olie. Drys salt og peber over. |
Steges på rist i ovn ved
200 gr. i ca. 1/2 time. Husk vand i bradepanden nedenunder.
|
Steges til de er
gennemstegte. Klar saft pibler ud når du stikker ind til benet.
|
Grilles evt. hvis skindet
ikke er sprødt. |
Lårene kan steges på en
grillpande inden de kommer i ovnen, for at få ”Grillstreger.”
|
|
Samtidig koges til vaskede
babykartofter i saltet vand. |
Salat.
|
Hak icebergsalaten. De
øvrige ingredienser til salaten blandes i. Blandes med olien og limesaft.
Smages til med salt og peber. |
|
Wasabismørret serveres til
kyllingelårene sammen med salat og kartofler.
|
Det gør ikke retten mindre
lækker hvis bradepanden koges af og skyen smages til og jævnes til sauce.
|
Tilbehør:
|
Små kogte babykartofler |
|
Retten er også velegnet til f.eks
kuglegrill. |