|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Gnid den ridsede svær med salt så det kommer ned mellem
sværene. |
Læg stegen på en rist over en bradepande med
lidt vand så sværen ligger vandret. Understøt evt. med
sammenkrøllet staniol. |
Sæt stegen i ovnen ved 175 gr. i ca. 1 1/2
time.( centrumtemperatur 65 gr.) |
Lad den hvile i 15 minutter. |
Hæld marinaden over sværen de sidste minutter
af hviletiden. |
Gulerødder: |
Flæk gulerødderne eller skær dem i
stave. |
Varm fedtstoffet på en pande og steg
gulerødderne med koriander nogle minutter. |
Kom salt, peber, appelsinsaft og citronsaft på
og kog det ind. |
Kom gulerødderne på et fad og drys med
brøndkarse. |
Skum stegeskyen. |
Skær kødet i skiver og dryp skyen over. |
Serveres med de krydrede gulerødder og
kartofler |
Tilbehør:
|
Kartofler |
|