Svinekam med korianderkrydrede gulerødder
     
Ingredienser:
1.2 kg svinekam med svær uden ben
Marinade:
2 spsk honning
3 spsk sojasauce
2 spsk cherry
Korianderkrydrede gulerødder:
400 gr gulerødder
fedtstof til stegning
1 spsk hele eller 4 knuste koriander
 
Lidt vand
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Gnid den ridsede svær med salt så det kommer ned mellem sværene.
Læg stegen på en rist over en bradepande med lidt vand så sværen ligger vandret. Understøt evt. med sammenkrøllet staniol.
Sæt stegen i ovnen ved 175 gr. i ca. 1 1/2  time.( centrumtemperatur 65 gr.)
Lad den hvile i 15 minutter.
Hæld marinaden over sværen de sidste minutter af hviletiden.
Gulerødder:
Flæk gulerødderne  eller skær dem i stave.
Varm fedtstoffet på en pande og steg gulerødderne med koriander nogle minutter. 
Kom salt, peber, appelsinsaft og citronsaft på og kog det ind. 
Kom gulerødderne på et fad og drys med brøndkarse.
Skum stegeskyen.
Skær kødet i skiver og dryp skyen over.
Serveres med de krydrede gulerødder og kartofler
Tilbehør:  
Kartofler