|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Stegte sild |
Bland rugmel, citronpeber og paprika. Vend
sildefileterne i blandingen og steg dem herefter i rigeligt fedtstof. |
Løg |
Kog eddike og sukker op, hak løgene fint, og
vend dem i lagen |
Løgene skal trække i lagen et par timer, gerne
længere |
Rævesovs |
Bland brun farin med dijonsennep og sojasauce,
gerne i en foodprocessor. |
Blandingen er klar, når farinen er opløst.
Tilsæt evt. mere vand og soja, indtil blandingen har den rette,
tykflydende konsistens |
Anret den lune sild på et stykke groft
rugbrød, og læg syltede løg ovenpå. |
Alt efter smag hældes rævesovs på..
|
Pynt med rigeligt skåret purløg. |
Tilbehør:
|
Groft rugbrød Purløg |
Hertil anbefales AALBORG KRONE Akavit eller
AALBORG TAFFEL Akvavit. |