Tilberedning:
|
4 personer |
Smelt fedtstoffet i en
gryde sammen med lidt vand. Kom rosenkålene i. |
Læg låg
på og damp dem i knap 5 minutter. Ryst gryden med mellemrum.
Rosenkålene afkøles i gryden. |
Skær halvdelen af
baconskiverne i små strimler. |
Rør farsen godt sammen af
kød, rasp, løg, vand, fløde, æg, baconstrimler, salt og peber |
Smør et
ovnfast fad med høje sider med fedtstof og drys med rugmel, |
Der må
gerne være lidt rigeligt rugmel i bunden. Kom al farsen i og tryk så
rosenkålene ned, jævnt fordelt i farsen. |
Sørg for at nogle af
rosenkålene stikker op af farsen. |
Kom resten af baconskiverne
over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time, til farsen er
bagt. Dæk evt. med et stykke alufolie, hvis overfladen bliver for brun. |
Tilbehør: |
Friskkogle små pillekartofler
med persille. |
|