Tilberedning:
|
2personer |
Smelt fedtstoffet ved jævn
varme i en wok. Brun kyllingefileterne på begge sider og lad dem
efterstege, til de er helt gennemstegte, og kødsaften er klar.
|
Læg dem på et
serveringsfad, dækket med folie og hold dem varme. |
Skru helt ned for woken.
Tilsæt karry og lad det stege
under omrøring i 1 min.
|
Tilsæt hakket hvidløg og
løg og lad det stege sammen under fortsat omrøring, til løget er mørt.
(ca. 3 min.) Hæld bouillon på, bring det i kog og lad det simre ca. 5
min, til saucen er jævn. |
Ellers jævnes med en
smule maizenamel udrørt i vand. |
Tilsæt yoghurt og giv
det hele en tur i en blender/foodprocessor. Hæld saucen over
kyllingefileterne. |
Drys rosiner,
æblestykker, kokosmel og korianderblade over |
|
Tilbehør til: |
Ris |