Kyllingebryst m karrysauce, æbler og rosiner
 
Ingredienser:
2 kyllingefileter
1 tsk. fedtstof
1 tsk. karry
2 fed finthakket hvidløg
1 lille finthakket løg
1 Granny Smith-æble
3 dl bouillion

Maizenamel

1 dl yoghurt naturel
1/2 spsk. rosiner
1/2 spsk. kokosmel
1/2 spsk. korianderblade 
 
 
Tilberedning:                                                 
2personer
Smelt fedtstoffet ved jævn varme i en wok. Brun kyllingefileterne på begge sider og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte, og kødsaften er klar.
Læg dem på et serveringsfad, dækket med folie og hold dem varme.
Skru helt ned for woken. Tilsæt karry og lad det stege under omrøring i 1 min.
Tilsæt hakket hvidløg og løg og lad det stege sammen under fortsat omrøring, til løget er mørt. (ca. 3 min.)   Hæld bouillon på, bring det i kog og lad det simre ca. 5 min, til saucen er jævn.
Ellers jævnes med en smule maizenamel udrørt i vand.

Tilsæt yoghurt og giv det hele en tur i en blender/foodprocessor. Hæld saucen over kyllingefileterne.

Drys rosiner, æblestykker, kokosmel og korianderblade over
 
Tilbehør til:
Ris