Tilberedning:
|
4 personer |
Rør kødet med salt, peber, timian, æg,
finthakket hvidløg og finthakket løg og til sidst melet. |
Rør til sidst væsken i, og stil farsen i køleskab
1/2 time. |
Ovnen tændes på 200 grader. |
Kartoflerne skrubbes og skæres igennem.
Snitfladen pensles med lidt olie og drysses med salt, hvorefter de
sættes i den varme ovn med snitfladen opad i en bradepande. Denne
skal være stor nok til at rumme kartoflerne, delte løg, tomater og
farsbrødet. |
Løgene pilles og halveres og snitfladen
smøres med olie. Det samme gælder tomaterne. |
Når kartoflerne har fået ca. 15 minutter
stilles løg og tomater i bradepanden. |
Farsen lægges midt i bradepanden og dækkes
med bacon. |
Det hele steger ca. 45 min. til kødet er gennemstegt |
Tjek evt. med en kødnål og kødsaften er klar. |
|
|
Tilbehør: |
De frosne ærter lægges i en skål og overhældes med kogende
vand. Serveres til retten når de er lune. |