Honningglasseret citronrevelsben
 
Ingredienser:
1 stk. revelsben (ca. 1kg), 
Saften af 3 citroner, 
1 spsk. olivenolie, 
salt, peber, 
1/2 dl flydende honning.
1ps.frossen rodfrugtblanding,
 
Tilberedning:                                                 
4 personer
Læg kødet, skæret i passende stykker,  i en stor frysepose og hæld citronsaften ved.
Luk posen til og lad kødet marinere i mindst 4-6 timer/natten over i køleskab. Vend posen undervejs.

Tag kødet ud og dup det tørt. Pensl med olien og krydr med salt og peber.

Læg kødet på en rist over en bradepande.
Brug evt. bagepapir i bunden af bradepanden for nemmere rengøring.
Sæt bradepanden midt i en kold ovn og tænd ovnen på 180°. Steg kødet i ca. 1 time.
Tag det der på ud og smør honningen over og steg det i yderligere ca. 40 min. til det er gennemstegt.
Grøntsagerne tilberedes efter anvisningen på pakken         
Tilbehør:
I stedet kan selvfølgelig anvendes forskellige friske grøntsager, lidt kartofler samt citronsauce.