Tilberedning:
|
4 personer |
Læg kødet, skæret i passende stykker, i en stor frysepose og hæld
citronsaften ved.
|
Luk posen til og lad kødet marinere i mindst
4-6 timer/natten over
i køleskab. Vend posen undervejs. |
Tag kødet ud og dup det tørt. Pensl med olien
og krydr med salt og peber.
|
Læg kødet på en rist over en bradepande.
|
Brug evt. bagepapir i bunden af bradepanden for
nemmere rengøring.
|
Sæt bradepanden midt i en kold ovn og tænd ovnen på 180°.
Steg kødet i ca. 1 time.
|
Tag det der på ud og smør honningen over og
steg det i yderligere ca. 40 min. til det er gennemstegt.
|
Grøntsagerne tilberedes efter anvisningen på
pakken
|
Tilbehør: |
I
stedet kan selvfølgelig anvendes forskellige friske grøntsager, lidt
kartofler samt citronsauce. |