Dorte´s mandelkage med bær

Kagen smager bedst, når den har stået dækket med creme i et døgn.

Denne kager slanker bestemt heller ikke, men smager godt 
Ingredienser:
Dej:
200 gr. sukker, evt. råt rørsukker
3 store æg. 
200 g malede mandler (Farven bestemmer du selv)
Creme:
11/2 dl piskefløde. 
1 spsk. flormelis 
1-2 tsk. vanillesukker. 
11/2 dl creme fraiche 38 % (Skal være 38 % )
Pynt: 

Bær evt. jordbær, friske eller optøede frosne. 

Tilberedning:                                                 
8-12 personer
Pisk sukker og æg sammen til tyk creme. 

Vend mandler i cremen og hæld den i en springform ( 24 cm ) hvis bund er dækket med tilklippet bagepapir. 

Bag kagen 30-35 min ved 200 gr (160 gr i varmluftovn).

Lad, kagen blive kold i formen på en rist. 
Formen fjernes og kagen dækkes med stiftpisket creme.
 
Pyntes inden servering med jordbær, optøede frosne eller friske alt efter årstid.