Kyllingefilet på cremet bund 
(Fra Fakta )
Ingredienser:
 4 kyllingebrystfileter
1-2 store porrer
2 dl kaffefløde  
150 gr fedtfattig bacon i tern 
1 dl hvidvin 

sukker 

 Salt og peber 
Revet mozzarellaost

 

Tilberedning:                                                 
4 personer
Rens porrene, og skær dem i tynde skiver. 

Svits baconen på en tør pande. 

Tilsæt derefter porre, og svits det hele i et par minutter. Tilsæt  vin og fløde, og kog blandingen op. Smag til med sukker, salt og peber. 

Kom blandingen i bunden af et smurt ildfast fad. 
Brun kyllingefileterne på begge sider og Iæg dem ovenpå porre- baconblandingen i fadet. 
Drys med den revne ost, og Sæt fadet midt i en 200 gr varm ovn i ca. 20-25 minutter.
 
  
Tilbehør:
Løse ris, lune flutes/boller og salat.