Kalvelever med bacon, løg  og champignon
 
Ingredienser:
300 gr kalvelever  i skiver 
Mel
2 store løg 
1 pk. sliced bacon
1/2 dl hakket persille 
15 champinoner 
Fedtstof til stegning 

Salt og peber 

Tilberedning:                                                 
2 personer
Leveren afpudses og vendes i mel tilsat salt og peber. 

Rist baconskiverne sprøde. Kasser fedtstof.

Skær de rensede champignonerne i skiver og sauter dem i fedtstof og peber, til de er brune, men ikke bløde. Tages af og holdes lune. Kasser fedtstoffet.

Skær løgene i skiver og steg dem bløde i lidt fedtstof. Tages af. Kom lidt salt og peber på. Holdes lune.

Steg leverskiverne i fedtstof ca. 3 min. på hver side.
Sovs:
Panden koges af med 2 dl . Vand. Der tilsættes en svineboullion terning og 3 dl mælk.
Jævnes med meljævning og smages til med salt og peber. 
   
Tilbehør:
Hvide kartofler og lidt hakket persille