Gule ærter med medister i svøb
 
Ingredienser:
500 gr medisterpølse
50 gr bacon i skiver 
2 løg 
200 gr syltede asier 
200 gr syltede rødbeder

Lidt olie 

Rugbrød 
Salt og peber

 

Tilberedning:                                                 
4 personer
Kog medisterpølsen i 5-7 min. 
Herefter tages den op og afdryppes for væde. 

Skær medisterpølsen I passende stykker og rul baconen rundt om.

Steg den på en mellemvarm pande til baconen er sprød.

Skær løgene i tern, svits dem i lidt olie krydret med lidt salt. Skær resten af baconen i tern og kom dem på panden med løgene og steg til det er sprødt. 
Tilsæt hakkede asier og rødbeder og steg videre til det hele er varm
Løgblandingen drysses oven på de varme gule ærter. 
Tilbehør:
Retten er fuldendt med en iskold Gourmet Blanche øl  samt snaps til.