Tilberedning:
|
6 personer |
Fjern sener fra
mørbraderne og brun dem af med lidt olie på en pande og krydr
med salt og peber.
|
Læg halvdelen af parmaskinken fladt efter hinanden med lidt overlapning på
et stykke bagepapir
så den danner
en firkant. Fordel de friske krydderurter på skinken og læg mørbraden
ovenpå.
|
Rul skinken med krydderurterne rundt om mørbraden så
den er pakket helt ind.. Hold evt. skinken fast med et par tandstikkere.
|
Gør kunststykket efter med den anden
mørbrad.
|
Læg begge mørbrader i et
ovnfast fad.
|
Sæt fadet med mørbraderne i en forvarmet ovn og steg dem ved 200 gr. i ca.
35 minutter.
|
Kartoflerne rengøres, skylles og tørres. Skal beholde skrællen på.
|
En stor pande findes frem og 1- 11/2 spsk. olie varmes op. Der skal være
fuld blus på lampetten
|
Kartoflerne hældes på og vendes rundt. Krydres med salt og derefter med tørret
timianer efter smag. Kartoflerne vendes hele tiden. Må ikke brænde
på. På et tidspunkt har de fået nok. Det kan man dufte og se på
dem.
|
Kartoflerne smides i et fad og stilles i en forvarmet ovn ved 200 gr. i en
halv time.
|
Er tiden afpasset er kartofler og kød færdigt samtidig idet kødet skal trække
ca. 10-15 minutter inden det skæres ud og serveres.
|
Tilbehør: |
Frisklavet salat og Café de Paris sauce fra Knorr
|
|
|