Ovnstegt svinemørbrad
 
Ingredienser:
2 stk.svinemørbrad  
Olivenolie
2 pk. parmaskinke  
2 håndfulde friske basilikumblade  
salt

1 kg babykartofler med skræl  

  Salt  
Tørret timian  
Lidt jomfru oliven olie  
Tilberedning:                                                 
6 personer
Fjern sener fra mørbraderne og brun dem af med lidt olie på en pande og krydr med salt og peber.  
Læg halvdelen af parmaskinken fladt efter hinanden med lidt overlapning på et stykke bagepapir så den  danner en firkant. Fordel de friske krydderurter på skinken og læg mørbraden ovenpå.  
Rul skinken med krydderurterne rundt om mørbraden så den er pakket helt ind.. Hold evt. skinken fast med et par tandstikkere.
Gør kunststykket efter med den anden mørbrad.
Læg begge mørbrader i et ovnfast fad.  
Sæt fadet med mørbraderne i en forvarmet ovn og steg dem ved 200 gr. i ca. 35 minutter.  
Kartoflerne rengøres, skylles og tørres. Skal beholde skrællen på.  
En stor pande findes frem og 1- 11/2 spsk. olie varmes op. Der skal være fuld blus på lampetten
Kartoflerne hældes på og vendes rundt. Krydres med salt og derefter med tørret timianer efter smag.  Kartoflerne vendes hele tiden. Må ikke brænde på. På et tidspunkt har de fået nok. Det kan man dufte og se på dem.  
Kartoflerne smides i et fad og stilles i en forvarmet ovn ved 200 gr. i en halv time.  
Er tiden afpasset er kartofler og kød færdigt samtidig idet kødet skal trække ca. 10-15 minutter inden det skæres ud og serveres.  
Tilbehør:
Frisklavet salat og Café de Paris sauce fra Knorr