Lime Pickles                                 (Nimbu Achar)
 
Ingredienser:
12 limefrugter
75 gr salt
25 gr bukkehorn korn
25 gr senneps korn
50 gr chilli pulver eller mere 
1 spsk knust gurkemeje
300 ml god olie 
1/2 tsk knust dyvelsdræk
Tilberedning:                                                 
? personer
Skær hver limefrugt i 6 stykker Placer stykkerne i et godt rengjort fad eller glasskål.
Dæk dem med salt og sæt fadet til side.
Tørrist bukkehorn og sennepsfrø og mal dem til fint pulver.
tilsæt de øvrige krydderier (-dyvelsdræk) og bland dem godt.
Hæld krydderierne over limefrugterne
Kom olien på en pande og opvarm til det ryger. Rist dyvelsdræken i 30 sekunder. Hæld olien over limefrugterne og rør godt rundt med en træske.
Dæk skålen med et rent klæde og stil den på et lyst og varm sted indtil limefrugterne bliver bløde og mørkebrune i farven.
10-15 dage alt efter hvor varmt de står.
Opbevares på rengjorte lufttætte glas.
Tilbehør til :
Fik det på en indisk restaurant i England.
Frisk tilbehør der kan bruges til næsten alt.