Tilberedning:
|
? personer |
Skær hver limefrugt i 6 stykker Placer
stykkerne i et godt rengjort fad eller glasskål.
|
Dæk dem med salt og sæt fadet til side.
|
Tørrist bukkehorn og
sennepsfrø og mal dem til fint pulver. |
tilsæt de øvrige krydderier
(-dyvelsdræk) og bland dem godt. |
Hæld krydderierne over
limefrugterne |
Kom olien på en pande og
opvarm til det ryger. Rist dyvelsdræken i 30 sekunder. Hæld olien over
limefrugterne og rør godt rundt med en træske. |
Dæk skålen med et rent
klæde og stil den på et lyst og varm sted indtil limefrugterne bliver
bløde og mørkebrune i farven. |
10-15 dage alt efter hvor
varmt de står. |
Opbevares på rengjorte
lufttætte glas. |
Tilbehør til : |
Fik det på en indisk
restaurant i England. |
Frisk tilbehør der kan bruges
til næsten alt. |