Kylling med hvidløg
   
Ingredienser:
1 stor kylling skåret ud i 8 dele, eller 2 mindre hver skåret ud i 6 dele. Eller et passende antal kyllingelår.
16 store fed hvidløg.
2 spsk honning.
2 dl citronsaft .
ca. 2 dl hønsebouillon.
salt, peber
Tilbehør:
4 portioner kogt pasta
1/2 squash. 
2 store gulerødder
olie
Tilberedning:                                                 
4 personer

Pil hvidløgene og læg dem i et ildfast fad. Rens og dub kyllingestykkerne tørre og læg dem ovenpå hvidløgene.

Smelt honningen sammen med citronsaft og boullion og hæld det over kyllingestykkerne. Drys med salt og peber og stil fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 50 min., til kyllingen er færdig 
Hold øje med, at skindet ikke bliver for mørkt/brændt.
Skræl gulerødderne og skær dem og squashen i tyndestrimler, evt. med en kartoffelskræller.
Blancher dem let i kogende vand og bland dem med pastaen . Krydr med salt og peber og dryp lidt olie over.
Serveres til de færdigstegte kyllingestykker
Tilbehør:
De bagte hvidløg smager rigtig godt til retten og er sikkert sunde.