Peking And                                  Start dagen før
 
Ingredienser:
1 hel and. Eller evt. 1-2 dobbelte  berberiandebryster.
1 1/2 liter vand
1 spsk frisk hakket ingefær
3 stk hakkede forårsløg
1/2 dl honning
1 spsk balsamico eddike
1 spsk middeltør sherry
1 1/2 spsk maizena
Pandekager:
5 dl mel
2 dl. kogende vand
2 spsk. kinesisk soja
Sauce:
2 1/2 dl hoisinsauce
1/2 dl vand
2 spsk risvin
evt. lidt chillisauce
Grønsager :
Forårsløg i tynde strimler
Agurk i tynde strimler, skrællet og uden kerner
Rød peberfrugt  i strimler
Tilberedning:                                                 
4 personer
Rens anden. Tør den og bind en snor om halsen. Hæng den til tørre et køligt og luftigt sted i 4 timer. Fyld en stor wok med vandet som koges. Tilføj ingefær, forårsløg, honning, balsamico og sherry. Lad det koge og jævn med maizena under konstant omrøring. Tages af blusset.
Læg herefter anden i wokken så den er helt dækket af væsken og lad den stå 10 -15 min.
Hæng anden op igen i det samme kølige sted denne gang i seks timer, indtil den er helt tør.
Læg anden med brystsiden opad i en rist i en ovn forvarmet til 250°C. Stil et fad med vand under til dryppelse. Steg i en 45 min. Stik endelig ikke i skinnet uden stegningen. Det kan ødelægge anstrengelserne på at lave sprødt skind  Vend anden og steg i yderligere 45 min. Vend den igen og steg 10 minutter til. Er der anvendt andebryster steges disse med skindsiden opad hele tiden. Steges til kødet er mørt og skinnet sprødt. Brug evt. grill til sidst.
Sauce :
Band ingredienderne til saucen sammen og giv dem et opkog i en kasserolle.
Pandekager:
Kom melet i en skål. Lav en fordybning i midten og hæld det kogende vand i. Ælt det sammen til en dej. Dæk den med et fugtigt klæde og lad den hvile 15 minutter.
Rul dejen ud som en pølse på et melet bord. Deles i 24 små stykker og rulles ud til små pandekager på 3 mm tykkelse. De 12 pandekager pensles med kinesisk soja og lægges oven på de andre med sojaen i mellem to og to. Rulles ud til almindelige pandekager på 1 mm tykkelse og ca. 15 cm i diameter.
Steg dem på en tør hed pande i ca. 1 minut på hver side. Hold dem evt. varme i under et klæde over en varm gryde. Del pandekagerne og stænk dem med soja før de spises
  
Brug en skarp kniv til at skære anden ud i mundrette stykker der arrangeres på et fad. .
 
Tilbehør:
Saucen serveres til som kold tyk dyppelse sammen med pandekagerne samt de fintsnittede grønsager de fintsnittede grønsager.