Is i Filosandwich
 
Ingredienser:
4 ark filo-dej
Sprayolie 
1 pisket æggehvide
1 spsk. finthakket pistace-nødder
2 tsk  sukker 
1/4 tsk kanel
God fedtfattig is 
Chokolade-topping
Tilberedning:                                                 
4 personer
Læg filo-dejen arkene ovenpå hinanden efter at hvert lag er sprayet med lidt olie.
Skær stakken ud på langs og del hver stang i fire stykker på tværs.
Placer stakkene på en olieret rist. Pensel de 4 stakke med pisket æggehvide drys mandlerne og til sidst sukker blandet med  kanel.
Bag stakkene i en varm ovn i ca. 5 minutter indtil de er gylden brune og sprøde.
Lige inden servering placeres en plade på hver tallerken. Et par klumper is samt chokoladedrys. Til sidst lægges pladerne med nødderne.
Tilbehør:
Et godt glas dessertvin